Osećala sam da sam čitavog svog života morala da se borim da preživim i to mi se uopšte nije dopadalo. Želela sam da budem srećna, uspešna i ponosna na sebe. Lako je reći, ali kako to učiniti. Pročitala sam toliko knjiga i proučila razne filozofije, ali nisam znala kako da ih stvarno primenim na svoj život. Onda sam slučajno naišla na Principe života. Mislila sam da je cena malo previsoka, ali sam ipak probala. Sada znam da prvobitno nisam bila u pravu, jer su sve ove informacije koje sam do sada sakupila dragocene. Danas znam da je moj život onakav kakav želim da bude i to mi daje osećaj mira i slobode. Uvek sam osećala da u meni postoji potencijal i sada znam kako da ga iskoristim. Ono što je takođe jedinstveno u vezi sa ovom filozofijom je da imam priliku da razgovaram sa ljudima na veb stranici, da čujem njihovo mišljenje i saznam njihovo životno iskustvo, što mi pomaže da shvatim gde bih mogla biti na pogrešnom putu..
Sona Denver

Principi života...
Auh, kakvo izvanredno sredstvo da se učini nešto na poboljšanju načina na koji živiš svoj život! Mislio sam da poznajem sebe, a uveliko nisam bio u pravu... Štaviše, mislio sam da poznajem druge i da mogu da ih ocenjujem, ispravljam njihov život, njihovo ponašanje itd... sve zasnovano samo na mom pogledu na svet. Zvuči prilično loše, zar ne? Začudo, sve se ovo događalo, a da nisam bio svestan da to radim. Počeo sam da pohađam kurs o principima života (kakva sjajna odluka!) pun unutrašnje taštine i skepse da nema mnogo stvari koje mogu uneti više svetla u moj život. I ponovo nisam bio u pravu! Nadam se da sam vas dovoljno zainteresovao da i sami pokušate. Siguran sam da ćete uživati i da ćete otkriti stvari koje niste mogli ni zamisliti!
Cosmin Craciunescu
Chicago, USA

Učila sam o principima iz Principa života tokom poslednjih nekoliko godina kroz individualne sesije sa savetnicom iz ove organizacije. One su pomogle da identifikujem šta ne funkcioniše u mom životu, i kako da ga učinim boljim. Otkrila sam da je teorija iz Principa života neposredno važna za moj život, pa sam brzo mogla da prihvatim strategije o kojima smo razgovarale na sesijama i primenim ih na svoj život sa vrlo pozitivnim rezultatom. Cenim praktičan radionički pristup i što sesija nije odvojena, jednostrana analiza vašeg života, već pre razgovor sa drugom osobom koji vodi otkrivanju nečeg novog o sebi. Uvek sam osećala kao da sam posle svake sesije imala novo sredstvo koje će mi pomoći da bolje izađem na kraj, i često sam u kasnijim danima i nedeljama videla rezultat razgovora u tome što sam počela da drugačije komuniciram sa svetom oko sebe i reagujem na nove i bolje načine. Preporučila bih svima koji bi da razreše pitanja u sopstvenom životu da otkriju Principe života.
Lara, Czech Republic